Fysioterapeut

Liv Reidun Furberg

Telefon: 452 07 399
Epost: livreidunfurberg@yahoo.no
Hjemmeside: www.livfysio.no

Fysioterapeut

Fysioterapeut

Marthe Strandbakke

Telefon: 23905205
Online booking

Liv Reidun Furberg er fysioterapeut og mensendieck utdannet på høyskolen i Oslo i 1991. Hun er videreutdannet innen HMS og utfører arbeidsplass vurderinger og holder foredrag i bedrift. Medlem av Norsk Fysioterapeutforbund.

Jeg arbeider i privat fysikalsk praksis i Helsehuset i Nydalen og på Fornebu. Pasientgruppene mine er innenfor rygg- og nakkesmerter, skulder- og armsmerter, hodepine og øresus, bekken- og hoftesmerter, kne-, ankel- og fotsmerter, samt forebygging av belastningslidelser, individuell trening og korrigering av kroppsholdning. I tillegg har jeg mensendieck treningsgrupper i Nydalen to dager i uken og utfører ergonomivurderinger i bedrifter.

I Mitt arbeide har jeg fokus på at kroppen  arbeider i et flott samspill med tankene. Vi utfordrer oss selv i mange situasjoner. Balansegangen mellom belastning og avlastning av kroppen vår er av og til vanskelig å få til. For å unngå belastningslidelser i muskel- skjelett systemet er det viktig å tenke forebyggende. Trening og riktig bruk av kroppen i dagliglivet er gode vaner å ta med seg sammen med riktig kosthold og nok søvn. 

 

Mandag og onsdag arbeider jeg i Helsehuset Nydalen
Tirsdag, torsdag og fredag på Fornebu. For veibeskrivelse og informasjon se livfysio.no

Marthe Strandbakke er utdannet fysioterapeut på Proffesionshøjskolen Metropol, i København. Hun har tidligere utdannet seg og arbeidet som massør, kostholdsveileder og personlig trener.  Medlem av Norsk fysioterapeutforbund.

I mitt arbeide ser jeg på sammenhengen mellom plager relatert til muskel/skjelett, ernæring, fysisk aktivitet og hver enkel pasients behov. Jeg er også opptatt av å finne årsak til symptomer, tenke forebyggende, og gi en lindrende behandling på både kort og lang sikt.

God holdning, sittestilling, løfteteknikk mv., er også noe jeg veileder i og ser viktigheten av i hverdagen for å unngå uhensiktsmessig belastning av bevegelsesapparatet. 

Marthe arbeider i Helsehuset i Nydalen som fysioterapeut og massør, hvor alle pasienter i alle aldre er velkommen.