Fysioterapeut

Liv Reidun Furberg

Telefon: 452 07 399
Epost: livreidunfurberg@yahoo.no
Hjemmeside: www.livfysio.no

Fysioterapeut

Fysioterapeut

Marthe Strandbakke

Telefon: 23905205
Online booking

Liv Reidun Furberg er fysioterapeut og mensendieck utdannet på høyskolen i Oslo i 1991. Hun er videreutdannet innen HMS og utfører arbeidsplass vurderinger og holder foredrag i bedrift. Medlem av Norsk Fysioterapeutforbund.

Jeg arbeider i privat fysikalsk praksis i Helsehuset i Nydalen og på Fornebu. Pasientgruppene mine er innenfor rygg- og nakkesmerter, skulder- og armsmerter, hodepine og øresus, bekken- og hoftesmerter, kne-, ankel- og fotsmerter, samt forebygging av belastningslidelser, individuell trening og korrigering av kroppsholdning. I tillegg har jeg mensendieck treningsgrupper i Nydalen to dager i uken og utfører ergonomivurderinger i bedrifter.

I Mitt arbeide har jeg fokus på at kroppen  arbeider i et flott samspill med tankene. Vi utfordrer oss selv i mange situasjoner. Balansegangen mellom belastning og avlastning av kroppen vår er av og til vanskelig å få til. For å unngå belastningslidelser i muskel- skjelett systemet er det viktig å tenke forebyggende. Trening og riktig bruk av kroppen i dagliglivet er gode vaner å ta med seg sammen med riktig kosthold og nok søvn. 

 

Mandag og onsdag arbeider jeg i Helsehuset Nydalen
Tirsdag, torsdag og fredag på Fornebu. For veibeskrivelse og informasjon se livfysio.no

Marthe Strandbakke har en bachelor i fysioterapi fra Proffesionshøjskolen Metropol, København. I tillegg er hun sertifisert personlig trener, kostholdsveileder og massør, og har praktisert dette i klinikk og på treningssenter siden 2010. Medlem av Norsk fysioterapeutforbund.

Marthe har i sin praksis fokus på å finne årsak til symptomer, tenke forebyggende, og gi en lindrende behandling på kort og lang sikt. Viktigheten av å se hver enkelt pasients behov er viktig i rehabiliteringen, og Marthe jobber målbevisst med å klargjøre sammenhengen mellom muskel- og skjelettplager, ernæring, aktivitetsnivå og hvile hos hver enkelt. 

Et eksempel på forebyggende tiltak kan være en holdningsanalyse, korrigering av sittestilling, løfteteknikk mv., Dette er alle eksempler på faktorer som kan gi uhensiktsmessig belastning av bevegelsesapparatet. I arbeidslivet i dag, blir mange utsatt for nettopp dette, noe som ofte er en medvirkende årsak til kroniske plager i muskler og ledd. 

Marthe har en variert praksis med erfaring innenfor forskjellige typer akutt- og kroniske skader/plager. Du finner Marthe i Nydalen Helsehus som fysioterapeut, massør og kostholdsveileder. Alle pasienter i alle aldre ønskes velkommen.